Informatie

Algemene regels

  • Toegang alleen toegestaan via de officiële ingang
  • Handschoenen op de baan zijn verplicht!
  • Gooi geen sneeuw, ijs etc naar anderen
  • Afval niet op de baan, maar in de bestemde afvalbakken
  • Spullen niet op de vlonder laten liggen, maar aan de zijkanten van de baan neerleggen

Tarief dagkaart seizoen 2015/2016

  • volwassene: 2 euro
  • jeugd (tot 16 jaar): 1 euro

Tarief avondkaart seizoen 2015/2016

  • jeugd/volwassene: 1 euro

Lidmaatschap seizoen
U kunt lid worden van onze vereniging. Voor een seizoenkaart betaalt u  € 7,-.
Voor jeugdleden tot 16 jaar bedraagt de contributie  € 3,-
Indien er ijs is kunt u de gehele periode op vertoon van uw geldige kaart komen schaatsen op de ijsbaan. Wanneer u lid wordt zal er in november iemand  langskomen voor het lidmaatschap van de volgende periode.

Lid worden
U kunt lid worden van onze vereniging door langs te komen bij het IJsclubgebouw aan de Leliestraat (alleen bij een ijsperiode) of stuur een e-mail naar info@moordrechtseijsclub.nl o.v.v. uw adresgegevens en telefoonnummer. Een lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd en contributie wordt aan de deur opgehaald.

Lidmaatschap opzeggen

Baangegevens
De ijsbaan is gelegen tussen de Narcisstraat, Leliestraat, Oostbuurtstraat en Burgemeester Brandtstraat in Moordrecht en heeft een lengte van 400 m. De baan is gedurende de opening in de avond verlicht tot 22.00 uur.

Openingstijden
De baan is doordeweeks geopend van 14 uur tot 17 uur. 's Avonds van 19 uur tot 22 uur.  Op deze website zal de meest actuele informatie zoveel mogelijk bijgewerkt worden gedurende een ijsperiode.

Bestuur
Het bestuur bestaat uit 13 leden;
Voorzitter - Ad Kraan
Penningmeester - Ries Noorlander
Secretaris - Jan Spelt

Overige bestuursleden: Jan Dirk Vink, Peter Bos, Jan Priem, Koos van Velde, Corné Noorlander, Eddy Admiraal, Wim de Wilde, Piet van Wageningen en Erik Bos.

Heb je interesse voor een functie binnen het bestuur of als vrijwilliger neem dan contact op met de voorzitter of secretaris (info@moordrechtseijsclub.nl).


Clubgebouw
In het ijsclubgebouw kunt u tegen betaling enkele versnaperingen verkrijgen. Het gebouw bij voldoende ijs geopend en er is binnen een kleedruimte beschikbaar. Ook zijn hier de EHBO ruimte en toiletten terug te vinden.

Schaatsen huren / onderhoud
Let op; het is niet mogelijk om schaatsen bij te huren. Het is eventueel mogelijk om schaatsen te laten slijpen maar dit is dan via een particulier initiatief. Zie hiervoor pamfletten in en bij het ijsclubgebouw.

Bereikbaarheid
De ijsbaan is centraal gelegen in Moordrecht en in de omgeving van het ijsclubgebouw is  parkeergelegenheid beschikbaar voor auto's en fietsen. Let er wel op dat deze plekken ook voor de bewoners uit de omgeving bedoeld zijn, dus kom bij voorkeur met de fiets.

Vrijwilligers
De ijsbaan wordt volledig bediend door vrijwilligers. Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger dan horen we graag van u! Extra hulp is altijd welkom, zowel op de baan als in het clubgebouw. Mocht u willen helpen neem dan contact met ons op of vraag er naar bij de ingang van de baan.

Gevonden voorwerpen
Gevonden voorwerpen die achterblijven langs/op de baan of in het clubgebouw zullen worden verzameld op de grote tafel in het clubgebouw. Het bestuur is niet verantwoordelijk voor het verdwijnen of diefstal van persoonlijke eigendommen.

Schaatstocht
Bij voldoende ijs zal de Moordrechtse IJsclub betrokken zijn bij het organiseren van een schaatstocht.

Algemene leden vergadering
Op de laatste vrijdag van november wordt de jaarlijkse leden vergadering gehouden in het ijsclubgebouw. U bent van harte welkom! Tijdens deze vergadering zullen de stand van zaken van de club besproken worden onder het genot van een drankje en een hoop gezelligheid!


Previous page: Priksleeen - 13 februari
Volgende pagina: Foto's